Foreslå foredrag til BFOs årskonferanse 2019

Foreslå foredrag til BFOs årskonferanse 2019

Mandag 4. februar møtes programkomitéen som skal bestemme programmet for BFO årskonferanse 2019. Send oss gjerne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har forslag til relevante foredrag og foredragsholdere!

BFO årskonferanse ble første gang arrangert i 2003. Etter dette har konferansen blitt et fast møtested for alle som jobber for å oppnå bedre brannvern for liv, miljø og verdier. 

Årets konferanse går av stabelen 22.-23. mai i Stavanger - LES MER OG PÅMELDING 
Til tross for at konferanseprogrammet ikke er klart, har det allerede begynt å komme påmeldinger. Felles for alle som deltar er ønske om faglig påfyll, samt ønske om å dele erfaringer fra brannvernarbeidet og å bygge nettverk blant de som jobber med med samme utfordringer. 

På konferansen møtes sentrale myndighetspersoner sammen med private og offentlige foretak som har ansatte med dedikerte oppgaver innen brannvern. Leverandører av varer og tjenester innen brannteknisk fagfelt stiller også. Her skal de store linjene i brannvernarbeidet og samfunnsutviklingen trekkes opp. 

Vi ses på BFO Årsmøtekonferanse!