Vil du bli skribent i brennaktuelt.no?

Vil du bli skribent i brennaktuelt.no?

Brennaktuelt.no er Norges eneste nettavis for hele brannmiljøet. Vårt mål er å være tidlig ute med aktuelt stoff, og gi leserne gode, informative og lærerike artikler.

Vi leter nå etter skribenter som kan hjelpe oss med å produsere innhold og publisere stoff. Du må følge med på hendelser og aktiviteter i inn- og utland som er av betydning og interesse for brannvernmiljøet. I tillegg til å skrive tekster fra aktuelle hendelser, vil du også kunne få oppdrag med å produsere annet stoff med utgangspunkt i kildemateriale på norsk, andre skandinaviske språk eller engelsk.

Søkere med kunnskap om brannfaget, vil ha et fortrinn. Men vi vil også høre fra andre skrivekyndige som har interesse for å formidle innenfor dette temaet. Det vil bli gitt opplæring i den tekniske plattformen det publiseres på, med hjelp fra vår redaktør. Arbeidet passer utmerket som ekstrajobb hjemmefra, og vil bli godtgjort per time eller artikkel-basert, og er fleksibelt. Betingelser for øvrig er etter nærmere avtale.

Vi ser frem til å motta din søknad til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.